BIOnyx in TV programma op RTL4

Duurzaam & biologisch schoonmaken is een hot item. Rondom deze aflevering, die als thema duurzaamheid en milieubewust zijn, is er een item over BIOnyx, 100% biologische schoonmaakmiddelen,  gemaakt. Ook founder Arnout Noteboom komt aan het woord. De presentatie is in handen van presentator/acteur Koert-Jan de Bruijn.

De hoofduitzending, met presentator/acteur Koert-Jan de Bruijn, was op RTL4 en de herhaling op RTL5.
Hieronder kunt u het item nog eens bekijken:

Het RTL4-programma Wist Je Dat? is op 2 februari begonnen aan het vijfde seizoen van dit succesvolle programma. In Wist Je Dat? heeft elke aflevering een eigen thema en binnen dat thema beantwoorden we verschillende vragen van kijkers en komen de meest bijzondere, grappige en interessante feiten en weetjes naar voren.

Deze combinatie van inhoudelijke insteek en de interessante feiten van Wist je dat? spreekt veel kijkers aan.

De presentatie is in handen van presentator/acteur Koert-Jan de Bruijn. Rondom deze aflevering, die als thema biologisch, duurzaam en milieubewust zijn, zal er een item over BIOnyx, biologische schoonmaakmiddelen,  gemaakt worden.

BIOnyx staat voor hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd!

Dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. De biologische en afbreekbare producten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zijn niet genetisch gemanipuleerd. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Dit is duurzaam, effectief & zuinig in gebruik. Veilig voor Mens, Dier en Milieu.