BIOnyx en NL Greenlabel partners in duurzame leefomgeving

NL Greenlabel is opgericht door Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (bekend van televisie). Het doel is het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving, waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

Dit sluit perfect aan op de missie van BIOnyx . Dagelijks gebruiken en verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen. En dat moet een halt toe geroepen worden. Want het merendeel komt ook onnodig in ons afvalwater terecht. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën.

Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik.

Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals (hoveniers en groenvoorzieners) is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen, tuinen en parken te ontwerpen, realiseren en beheren. Dit door gebruik te maken van duurzame producten zoals BIOnyx Terras & Opritreiniger, BIOnyx Kunstgrasreiniger en/of BIOnyx Zonnepanelenreiniger.

BIOnyx en NL Greenlabel, een perfecte match!

Bekijk en download hier het BIOnyx Partner Certificaat.