Hoe maak ik mijn glazen schuifwand eenvoudig schoon?

BIOnyx Glas en KozijnenreinigerBIOnyx Glas en Kozijnenreiniger Glas SchuifwandBIOnyx Glas en Kozijnenreiniger

Glasschuifwand is er voor iedere overkapping en is een fraaie overgang tussen huis en tuin. Want je haalt meer licht en warmte naar binnen. Een glazen buitenverblijf  bied je de warmte van binnen, maar het gevoel hebben dat je buiten bent.

Schuif dan de deuren maar open en verwelkom de frisse natuur in je huis! De zonnestralen schijnen al naar binnen door de glazen schuifwand van je tuinkamer. Open ze in de ochtend en hoor de vogels nóg dichterbij fluiten terwijl de buitenlucht naar binnen stroomt. En doe ze gerust weer dicht in de zomer als het te warm wordt. Of in de late avond als het buiten snel af koelt en je nog even wilt genieten van het buiten zitten.

Binnen = buiten = binnen

Omdat een glazen schuifwand tot wel 10 meter breed geïnstalleerd kan worden, is het heel goed mogelijk om ze over de gehele breedte van je veranda te hebben. Zo maakt je van de tuinkamer een flexibele overgang tussen binnen en buiten. Daardoor hoef je niet langer meer te kiezen of je in huis of in de tuin gaat zitten genieten van een goed boek met een glas wijn.

Ook met slecht weer kan je optimaal genieten van je terrasoverkapping. De glazen schuifwand biedt uitkomst. Dankzij de glasschuifwand is je overkapping geheel afgesloten, terwijl je het vrije & fraaie uitzicht op je tuin behoudt. Schijnt de zon volop? Dan open je de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje in je veranda. Wordt het toch wat te fris? Schuif dan één of meerdere glazen panelen dicht. Zo zit je altijd comfortabel en droog!

Wat heb je nodig?

Om je glas oppervlakten goed schoon te kunnen maken heb je een zachte borstel, een microvezel doek, emmer, trekker en BIOnyx Glas & Kozijnenreiniger nodig. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen, want deze tasten de laklaag van de kozijnen aan. 

Bestel nu hier BIOnyx Glas & Kozijnenreiniger 750ml

BIOnyx Glas en KozijnenreinigerBIOnyx Glas en Kozijnenreiniger

Schuifwand van glas schoonmaken 

Het schoonmaken van ramen is niet het leukste karwei dat er is, echter is het wel belangrijk dat het gebeurt. Maar we adviseren dan ook om ze regelmatig te reinigen, zowel aan de buiten- als de binnenkant. Het geeft niet alleen een nettere en mooie uitstraling, maar het verlengt ook de levensduur. Daarnaast verbetert het ook de werking van je glasschuifwand en deuren van glas.

TIP: Was, voor het beste resultaat, je ramen door middel van ronddraaiende bewegingen.

BIOnyx Glas en KozijnenreinigerBIOnyx Glas en KozijnenreinigerBIOnyx Glas en Kozijnenreiniger

Geniet ze met je familie of vrienden van het prachtige binnen- & buitenleven, het hele jaar door!