Missie
BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën voor de B2B en B2C markt. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd! 24/7 klantenservice, passie, kennis en advies moet leiden tot de hoogst mogelijke graad van klanttevredenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Visie
Als voorloper en innovator zien we het als onze verantwoordelijkheid om de dagelijkse verspilling van talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkom, te stoppen.
In de ontwikkeling van onze producten gaan we tot het uiterste om hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen op de markt te brengen. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Duidelijke waarden zijn essentieel voor onze stakeholders. De volgende waarden vinden we belangrijk in alle facetten van onze onderneming:

  • Zonder micro plastics
  • 100% Natuurlijke ingrediënten
  • Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen
  • Palmolie vrij
  • Geconcentreerd = minder nodig = goedkoper
  • 100% vegan
  • 100% gerecycled plastic(750ml/500ml)
  • Dierproef vrij

BIOnyx Duurzaam & Circulair BIOnyx Reuse Reduce Recycle

MVO-VERKLARING
BIOnyx voldoet of wil gaan voldoen aan de volgende afspraken:

Wij aandacht hebben en informeren onze werkrelaties (klant/opdrachtgever/gast, vakgenoten en leveranciers) dat wij aandacht hebben voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit door ons te richten op het verhogen van de bewustwording rondom duurzaamheid bij onze belanghebbenden in de hele keten.
Wij werken aan een veilige, gezonde, plezierige, transparante en milieuvriendelijke omgeving voor alle belanghebbenden.
■ Wij bij het nemen van al onze beslissingen zorgvuldig de balans zoeken tussen Mens, Aarde en Resultaat op billijkheid, leefbaarheid en levensvatbaarheid. Zodat als de balans klopt, we weten dat we een duurzaam besluit nemen.
■ Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.
■ Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact heeft, zoals frauduleus handelen, intimidatie uitbuiting en kinderarbeid.
■ Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en of door vrijwilligerswerk.
■ Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf.
■ Wij werken continu aan het verbeteren van onze interne- & externe processen.