Verzenden
We houden je maar al te graag op de hoogte over de status van je bestelling. Na het correct doorlopen van het bestel proces, ontvang je  de orderbevestiging per e-mail.
Bestellingen worden indien de betaling voor 16:30 uur binnen is nog dezelfde dag verzonden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde pakketdiensten zoals Fietskoerier, DPD, DHL, Post NL, My Parcel. Over het algemeen heb je de bestelling dan maximaal binnen 2 dagen in huis (meestal 1 dag). Daarbij tellen alleen werkdagen mee.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland brengen wij € 5,95 verzendkosten in rekening. Bij bestellingen boven de € 49,95,- betalen wij de verzendkosten voor je.
Bij bestellingen in België en Luxemburg gelden verzendkosten van € 8,95. Bij bestellingen boven de € 55,- betalen wij de verzendkosten voor je.
Orders from the UK, Germany and France will pay € 8,95 shipping costs per order. For orders over € 55,- we do not charge shipping costs.

Vertraagde levering
Snel leveren dat vinden wij belangrijk en daar kun je op vertrouwen. Maar in het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen jouw pakketje alsnog zo snel mogelijk te bezorgen. En informeren we je direct.

Retourneren
Het is mogelijk goederen te retourneren wanneer dit binnen de overeengekomen 14 dagen bedenktijd aan ons gemeld wordt. Deze bedenktermijn (14 kalenderdagen) gaat in vanaf het moment dat jij als klant de goederen in ontvangst neemt. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Een retour aanvraag doe je makkelijk en snel door het modelformulier voor herroeping bionyx-modelformulier-voor-herroepingin te vullen en terug te mailen naar info@bionyx.nl.

De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Alleen compleet ingevulde en geretourneerde formulieren worden in behandeling genomen.

BIOnyx zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug betalen. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen in originele staat.