BIOnyx & NL Greenlabel partners in duurzame leefomgeving

NL Greenlabel is opgericht door Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (bekend van televisie). Het doel is het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving, waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

Dit sluit perfect aan op de missie van BIOnyx . Dagelijks gebruiken en verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen. En dat moet een halt toe geroepen worden. Want het merendeel komt ook onnodig in ons afvalwater terecht. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën.

Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik.

Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals (hoveniers en groenvoorzieners) is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen, tuinen en parken te ontwerpen, realiseren en beheren. Dit door gebruik te maken van duurzame producten zoals BIOnyx Terras & Opritreiniger, BIOnyx Kunstgrasreiniger en/of BIOnyx Zonnepanelenreiniger.

BIOnyx en NL Greenlabel, een perfecte match!

Bekijk en download hier het BIOnyx Partner Certificaat.


BIOnyx & Trivium Ceramics partners in steen en duurzaam onderhoud

Trivium Ceramics BV, is importeur van hoogwaardige harde materialen voor de buitenruimte. Zoals keramiek, natuursteen, beton, grind & split. Samen met de biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, een totaal leverancier aan de bétere hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers in de BeNeLux. TRIVIUM & BIOnyx … Meesters in steen en het duurzaam onderhoud daarvan.

BIOnyx & Meesters in de Tuin onderscheidend voor je tuin

RAAK GEÏNSPIREERD DOOR ONZE MEESTERS

Meesters in de tuin is hét enige platform met jaarlijks event van Meesters voor Meesters in de tuin. Daarnaast is dit het meest exclusieve zakelijke netwerk binnen de tuinbranche. Er is géén plek waar meer professionals en specialisten bij elkaar komen. De absolute top binnen de tuinbranche in de BeNeLux.

BIOnyx en Meesters in de Tuin

Meester BIOnyx behoort tot één van de Meesters van Meesters in de Tuin en wel tot een selecte groep specialisten. Want BIOnyx biedt onderscheidende producten aan die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Leverancier aan de bétere hoveniers en tuinarchitecten. Dit met oog voor uitmuntende kwaliteit, creativiteit en onderscheidend vermogen. De absolute top van de Tuin markt. Voor veel mensen is de tuin of terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. De tuin wordt vaak gezien als verlengstuk van je woonkamer.

Daarom verzorgen ruim 50 partners, 365 dagen per jaar inspiratie en kennis via een eigen BIOnyx profielpagina, een maandelijkse nieuwsbrief en actueel nieuws op meestersindetuin.nl. Deze berichten worden vervolgens gedeeld via al onze social media kanalen.

De Meester partners delen hun kennis en laten innovaties zien tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin event in het Inspyrium te Cuijk. In oktober vindt jaarlijks dit exclusieve Meesters in de Tuin event  plaats.