‘Voor ieder materiaal en ieder gebruiksvoorwerp hebben wij een biologisch schoonmaakmiddel’

We kunnen er niet meer omheen: biologische schoonmaakmiddelen worden steeds populairder. En dat is logisch, want ze zijn een stuk beter voor mens, dier en ons milieu. BIOnyx ontwikkelt schoonmaakmiddelen voor iedere klus binnen en buiten het huis. En dit geheel veilig, zonder schadelijke stoffen. Oprichter Arnout Noteboom legt uit wat biologische schoonmaakmiddelen voor impact hebben.

“Alle chemische schoonmaakmiddelen die op dit moment verkrijgbaar zijn doden misschien wel algen, maar ze breken de biofilm niet af. Hierdoor is de groenaanslag weer snel terug en kun je weer opnieuw beginnen.

Met de duurzame schoonmaakmiddelen van BIOnyx blijft, als enige product op de markt, de groenaanslag langdurig weg. En dan ook nog op een milieuvriendelijke manier.
Zo hebben de vissen in de vijver er geen last van, de flora en fauna worden niet aangetast! En last but not least, ook jouw huisdieren kunnen gewoon vrij rondlopen.”

Waar je ook naar op zoek bent, BIOnyx heeft de oplossing. “Of je nou (hard)hout, sierbestrating, grind of kunstgras hebt: voor ieder materiaal hebben we een biologisch én voordelig alternatief schoonmaakmiddel. Want veel mensen denken bij biologisch al snel aan een duurder alternatief, maar dat is zeker niet altijd het geval.

Doordat onze schoonmaakmiddelen geconcentreerd zijn, voeg je de aangegeven hoeveelheid water toe, en gebruik je daardoor minder van het product. Hierdoor gaat het langer mee en is het beter voor je portemonnee.”

Samen met meester composietleverancier Luxcom heeft BIOnyx een reinigingslijn voor composiet tuinmaterialen ontwikkeld. Hierdoor sluiten we nog meer aan op de vraag uit de markt.

Zo introduceren we een composietreiniger en composietbeschermer om al jouw (polyester)plantenbakken of (polymeer) composiet tuinmaterialen op een NATUURLIJKE manier te reinigen of te beschermen.”

Stop de verspilling! Dagelijks gebruiken en verspillen we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!
 
Voor handige (bespaar)tips klik hier
 

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De NATUURLIJKE bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én ons milieu beschermd blijft!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@bionyx.nl of via whatsApp/sms/telefoon 06-37279702

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik op onze website te meten, advertenties te personaliseren en om de werking van de site te garanderen.