De Groene Koepel en BIOnyx creëren meerwaarde door structurele samenwerking

De Groene Koepel en BIOnyx creëren meerwaarde door structurele samenwerking

De Groene Koepel en BIOnyx duurzame schoonmaakmiddelen, creëren meerwaarde voor haar ondernemers én gasten door structureel samen te werken. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zetten De Groene Koepel en BIOnyx, 100% biologische schoonmaakmiddelen, zich in voor de groene verblijfsrecreatie in Nederland. Maar uiteraard ook vlak over de grenzen. Haar netwerken van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten staan al tientallen jaren zo stevig als een huis. Dit komt mede dankzij de diverse structurele samenwerkingsverbanden die de stichting daarvoor aangaat.

Samenwerking op kernwaarden

De Groene Koepel werkt al sinds jaar en dag samen met collega’s uit het veld. Van structurele samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld RECRON, Vogelbescherming Nederland en het Fietsplatform. Ook de erkende leveranciers van Trekkershutten leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het netwerk. Dit door enkel hutten te bouwen die voldoen aan de richtlijnen die door de stichting zijn opgesteld. De vier kernwaarden van De Groene Koepel staan aan de basis van iedere samenwerking:

Natuur
Duurzaamheid
Cultuurhistorie
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

En daarom sluiten deze kernwaarden perfect aan bij de filosofie van BIOnyx. Dit om onze producten en diensten bij de aangesloten ondernemers en haar gasten onder de aandacht te brengen. Daarom is voor deze samenwerking gekozen. Een duidelijke profilering van beiden.

Meerwaarde creëren

Op dit moment heeft De Groene Koepel diverse structurele en erkende samenwerkingspartners. Het zijn echter niet de aantallen waar de focus op ligt. Maar juist de inhoud. Directeur Marieken Nieuwdorp licht daarbij de bijzondere dubbelfunctie van De Groene Koepel toe: “Enerzijds bedienen we de gast die gebruik maakt van het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten. Anderzijds zijn we er voor onze 400 aangesloten ondernemers. We vinden het belangrijk om meerwaarde te creëren voor beide partijen, aldus Arnout Noteboom, founder van BIOnyx. En die meerwaarde biedt BIOnyx. Want dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de NATUURLIJKE, hoogwaardige en 100% biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna.

Over de Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur

De Groene Koepel is een marketing- en belangen behartigingsorganisatie voor de drie keurmerken Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten. Daarnaast staat zij met het DGK Lab als kennis- en ontwikkelcentrum aan de basis van verschillende innovaties in de verblijfsrecreatie.

Over BIOnyx, 100% biologische schoonmaakmiddelen

BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen– én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd! Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik op onze website te meten, advertenties te personaliseren en om de werking van de site te garanderen.