Duurzaam staat centraal op nieuwe editie van TuinIdee

BIOnyx ook nu weer aanwezig op TuinIdee

In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch wordt een nieuwe editie van TuinIdee gehouden: de aftrap van een nieuw tuinseizoen. Het grootste tuinevenement van Nederland besteedt dit keer speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin. TuinIdee telt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers en is daarmee hét inspiratie-event op tuingebied.

Inspiratie voor je tuin

Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie. Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied. Alles om jou dichter bij je droom te brengen.

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag tot en met zondag geopend van 10.00-18.00 uur. Locatie is de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Tuin trends

Ga je in dit jaar je tuin aanpakken? Over de inrichting van je tuin, denk je over het algemeen goed na. Waar komen de borders, het grasveldje en het terras? Dan volgt daarna de inrichting qua meubels. Bij tuinmeubelen denk je wellicht al snel aan een standaard bankje in een grijstint. Nu is er tegenwoordig echt veel meer te kiezen. Wanneer je de stijl van binnen wilt doortrekken naar buiten, kan je ontzettend veel stijlen kiezen. Ben je bijvoorbeeld fan van industrieel of juist van de landelijke look? Ook qua materialen is er voldoende keus; (hard)hout, composiet, kunststof, bamboe. Kijk dan ook naar deze stijlen voor buiten. Zo past alles mooi bij elkaar.

Duurzaam

Een betere wereld begint in je tuin. We helpen je om een duurzame tuin in te richten waar volop leven in zit. Waar de natuur voorop staat en haar gang kan gaan. Hier ontdek je met welke tuinmaterialen je milieuvriendelijk kunt tuinieren en hoe jouw tuin kan bijdragen aan een bewuste leefomgeving. En daarbij hoort zeker ook het onderhoud van je tuin, kunstgras en je terras. TuinIdee leert je verantwoord genieten voor binnen en buiten.

BIOnyx biologische schoonmaakproducten zijn met respect en liefde voor Mens, Dier en Milieu, samengesteld.  Het assortiment voor de tuin bestaat uit duurzame, milieuvriendelijke producten, gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve en NATUURLIJKE ingrediënten met elk hun eigen functie.

Al deze reinigingsmiddelen kunnen voor zowel dagelijks- en voor periodieke reiniging gebruikt worden. Het zijn geconcentreerde producten dus zuiniger. Daardoor doe je er ook langer mee. Hierdoor ook goed voor je portemonnaie.

Heb je vragen of kunnen we je helpen? Laat het ons weten via de mail(info@bionyx.nl) of bel/app/sms via ons 06-37279702

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik op onze website te meten, advertenties te personaliseren en om de werking van de site te garanderen.