Last van urinegeur in je kunstgras?

Last van urinegeur in je kunstgras? 

Maar hoe kom je er van af?
Daarnaast is ook chemievrij onderhoud van kunstgras zeer actueel. En daardoor veelvuldig in het nieuws. Als echte liefhebber van een mooi groen (onderhoudsarm)gazon, is kunstgras een prachtige uitvinding.

Het onderhouden van natuur gras kost over het algemeen veel meer tijd en geld. Dit omdat het gras regelmatig gemaaid dient te worden. Andere veel voorkomende klussen zijn bemesten, verticuteren of sproeien.

Enkele voordelen van kunstgras o.a.

Geniet meer van je tuin, door minder onderhoud
Hooikoorts patiënten kunnen lekker buiten zitten
Geen last meer van molshopen of ander ongedierte
kinderen kunnen zorgeloos spelen
Kunstgras is bijna niet meer te onderscheiden van natuur gras

Echter op sommige zaken hebben we helaas geen invloed. Zoals atmosferische- en groene aanslag, stuifmeel, fijnstof en uitwerpselen van vogels. En dan niet te vergeten urineresten van honden en katten.

Kunstgras vind je o.a.

Landscaping, tuin
(Speel)tuin, speelgras
Balkon, (dak)terras
Park, berm
Sport: hockey, voetbal, tennis, korfbal, atletiek, rugby, golf
Multisport, American football

Hoe onderhoud ik mijn kunstgras?

Als er bladeren en takjes op je kunstgras gazon waaien, probeer deze dan zoveel mogelijk direct te verwijderen. Liefst voordat deze zich ontbinden, of voordat er zaadjes gaan ontkiemen in je grasmat. Dit doe je met een harde bezem.
Kunstgrasreiniger van BIOnyx , is genomineerd voor de Green Innovation Award, reinigt en dood algen. Maar breekt ook als enigste product om kunstgras te reinigen, de biofilm af. Hierdoor wordt de water-doorlaatbaarheid geoptimaliseerd. Zo wordt voorkom je een vuile, gladde & vieze kunstgrasmat.
Daarnaast neutraliseert het ook de nare urinegeur van (huis)dieren. Want huisdieren (vaak van anderen), hebben de nijging om hun ontlasting op jouw gazon te doen.

En niets speelt en is fijner dan een schoon en mooi groen veld. Biologisch en afbreekbaar en totaal VEILIG voor (huis)dier, tuin(vijver) en ons Milieu. De planten, dieren en vissen kunnen ongestoord doorleven.

Lekker duurzaam!

BIOnyx biologische schoonmaakproducten zijn met respect en liefde voor Mens, Dier en ons Milieu, samengesteld.  Het assortiment bestaat uit duurzame en milieuvriendelijke producten. Allemaal gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve en NATUURLIJKE ingrediënten met elk hun eigen functie.

Al deze reinigingsmiddelen kunnen voor zowel dagelijks- en voor periodieke reiniging gebruikt worden. Het zijn geconcentreerde producten dus zuiniger. Daardoor doe je er ook langer mee. Hierdoor ook goed voor je portemonnaie.

Voor handige (bespaar)tips klik hier

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De NATUURLIJKE bestandsdelen lossen hardnekkig vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én ons milieu beschermd blijft!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@bionyx.nl of via whatsApp/sms/telefoon 06-37279702

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik op onze website te meten, advertenties te personaliseren en om de werking van de site te garanderen.